Sobre mi

BENVINGUTS | BIENVENIDOS | WELCOME

Em dic Antoni i sóc un professional autònom apassionat per superar les barreres lingüístiques i millorar el flux de la comunicació. El meu objectiu és oferir una experiència d’excel·lent qualitat als meus clients.

Les meves llengües natives són el català i el castellà. Tot i que sóc de Barcelona, actualment resideixo a la zona nord de l’àrea metropolitana de Chicago, també coneguda com a North Shore.

Com a traductor, estic titulat en les següents combinacions:

► De l’anglès al català
► De l’anglès al castellà

Des de l’any 2004 he estat gestionant i col·laborant en projectes de traducció per a empreses de diversos sectors, com ara: art, banca, dret, educació, gastronomia, màrqueting, sanitat i tecnologia.

Clients Collage

Les meves competències també abasten el camp de l’edició: revisió, correcció i modificació de contingut. Tinc coneixements essencials de disseny gràfic i maquetació.

Així mateix, treballo com a intèrpret. La meva especialitat són les declaracions jurades. La major part d’aquests casos solen estar relacionats amb negligències mèdiques i professionals.

Com a escriptor, part de la meva feina és disponible a la secció del blog d’aquesta web. Sóc l’autor de l’epíleg de Punt i Coma (Masferrer, Gemma. Barcelona: Editorial Omicron, 2012). La revista Tablet m’ha publicat.

Les meves credencials inclouen una llicenciatura en Traducció i Interpretació, així com la certificació ATA en la combinació anglès-castellà.

En l’actualitat estic estudiant un màster en Traducció Audiovisual. De fet, ja que implica traduir o editar contingut audiovisual, ofereixo serveis professionals de subtitulació i transcripció. Tinc previst graduar-me durant l’any 2018.

Aquests són els meus camps d’especialització:

► Audiovisual (p. ex., subtítols en idioma original i estranger)
► Financer (p. ex., extractes, fulls de dades i informes)
► Jurídic (p. ex., avisos legals, certificats i contractes)
► Mèdic (p. ex., documents, formularis, historials i instruccions)

Si tens alguna pregunta o proposta, pots contactar amb mi per e-mail.

Gràcies per visitar el meu web!

Atentament,

AM Logo (purple)
Antoni Maroto, CT
Professional del llenguatge
English | Català | Español